Bästa telefoner för barn

Alcatel OneTouch Go Play

Alcatel OneTouch Go Play

Den här mobiltelefonen från Alcatel markerar nästan alla rutor för en bra telefon för barn. Även om det inte är den senaste handenheten från Alcatel är OneTouch Go Play hållbar, kan överleva höga fall och 30-minuter i vatten. Eftersom volymknapparna också styr kamerans slutare kan du även ta undervattens bilder själv. Alcatels telefon råkar också vara väldigt billig, tillgänglig för mindre än 100 dollar ca 950:- Svenska kronor via Amazon. Funktioner som alla Android-operativsystem och är lätt att övervaka för föräldrar och en rolig ViewMe-app för att fånga och dela det som finns på din skärm, OneTouch GoPlay är en ideal smartphone för tonåringar och småbarn.

 

iPhone SE

iPhone SE

Du ger upp den omfattande föräldrakontrollen som är tillgänglig i Android-enheter om du väljer en av Apples telefoner, men avvägningen kommer att vara värd för tonåringar som vill använda appen iOS Messages. IPhone SE kör Apples komprimerade iOS-operativsystem och låter dig komma åt App Store och dess omfattande katalog över bra mobilspel. Föräldrar kommer att tycka att det vanliga premiumet som Apple tar betalt för sina produkter minskas något här: Du kan få en 32 GB iPhone SE för $ 399 Ca 4000:- Svenska kronor i Sverige.

LG X Power

LG X Power

Om du kyls av tanken på att ditt barn försöker ringa hemma bara för att ta reda på att deras telefonbatteri är bättre än en dörrnål, överväg då en LG X Power och dess monströsa 4,100-mAh-batteri. LGs telefon varade nästan 13 timmar på vårt batteritest, där vi har en fulladdat telefon som vi surfar på nätet tills dess batteri ger upp, och ditt barns telefon fortsätter med att fungera långt in på natten. Du kan hitta telefonen upplåst för omkring $ 130 på Amazon, och det är ännu billigare om du köper denna LG via en telefon operatör.