Google Home kommer till Tyskland nästa månad och Australien denna vecka

Google home finns bara i USA nu för en lång tid efter lanseringen förra året, men nyligen har den kommit till andra länder, men den lanseras väldigt långsamt till andra länder. Vi har redan sett lanseringen till Storbritannien och Kanada och dess nästa mål är Australien.

Den kommer att börja säljas under den 20 juli till 199 AUD. Du hittar den på Google Store, JB Hi-Fi, Harvey Norman, Officeworks, The Good Guys, Telstra, Optus och Qantas Store. Samma dag debuterar Google Wifi även i Australien, prissatt till AUD 199 för en enhet, eller AUD 499 för en tre-pack. Den här enheten kommer att finnas tillgänglig i Google Store, JB Hi-Fi, Harvey Norman, The Good Guys och Officeworks.

Nästa månad kommer Google Home att lanseras i Tyskland, där det kommer att vara i detaljhandeln för 149 euro ca 1500:- Svenska kronor. Priset är detsamma som i Frankrike, inte överraskande. Det kommer att vara ute den 8 augusti på MediaMarkt, Saturn, mobilcom-debitel, Conrad, Cyberport, Tink, EP, Medimax och Otto, och självklart på Google Store. Den inbyggda Google-assistenten stöder tyska precis som du förväntar dig, låter dig prata med det, ställa frågor och ge kommandon för olika smarta hemenheter.