Huawei Honor 9 Lite: Huawei bekräftar lanseringen den 21 december

Huawei Honor 9 Lite

Huawei har nu bekräftat att Honor 9 Lite kommer den 21 december. Det är mindre än en månad efter att honor V10 lanserades i Kina och senare lanserades globalt. Lanseringsinbjudan visar att Honor 9 Lite lanseringsevenemanget kommer att hållas i Shenzhen, Kina. Detta har även bekräftats av många mobilskals tillverkare, här hittar du många typer av Huawei skal och snart kommer även mobilskal till Honor 9 lite att finnas där till en billig peng. Se till att skydda din mobil så fort du köper den.

Lanseringsinbjudan levereras med ett nyckelring samt ett tryckt kort med datum och plats. Inbjudningskortet kommer även med glasögon som projekterar AI-funktionerna som enheten kommer med. Glasögonen visar dom dubbla kamerorna.

Honor 9 Lite visade sig nyligen på TENAA och bekräftar specifikationerna för att komma med en 5,65 tums 18: 9-skärm med en upplösning på 2160 x 100 pixlar. Enheten är utrustad med ett Hisilicon Kirin 6659-chip som är parat med antingen en 3 GB ellr 4 GB RAM. Mobiltelefonen förväntas också ha en 13MP + 20MP dubbelkamera på baksidan och kommer att drivas med ett 2 900mAh batteri.