Huawei Quad-Camera smartphone kommer att lanseraras den 22 september

Under de senaste dagarna har det kommit ut nyheter om en Huawei telefon med dubbla bakre och dubbla främre kameror. Telefonen som är under kodnamn Rhone uppträdde på TENAA igår och avslöjade specifikationer och design. Idag släppte Huawei en affisch för lanseringen av telefonen och avslöjade den som Maimang 6.

För de som inte vet är Huaweis Maimang serie släppt utanför Kina som G-serien. Förra årets Maimang 5 släpptes som Huawei G9 Plus på andra marknader.

Även om affischen inte visar dom fyra kamerorna på enheten, visar den stora 18: 9-skärmen. Om du tittar på logotypen i nedre vänstra hörnet är det också samma som finns på baksidan av bilden från TENAA.

Huawei Maimang 6 kommer att lanseras den 22 september. Det betyder att det blir den första Huawei telefonen som har FullView skärmen. Mate 10 Pro förväntas också komma med en FullView skärm.

Maimang 6 kommer att ha en 5,9 tum 1080 x 2160 skärm, 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme. Den kommer att drivas av en 2,6 GHz-okta-processor och ha ett 3240mAh-batteri.
De dubbla kamerorna på baksidan är en 16MP + 2MP combo och de främre är en 13MP + 2MP combo. Liksom sin föregångare kommer den att ha en metallkropp som kommer i nyanser av blått, guld och enligt läckta bilder, svart.