Kommande Huawei P-serie smartphone kommer med tredimensionella 40MP och 24MP-kameror

Om den här nya läckan är sann är Huawei i grund och botten redo att starta en smartphone som möjligen skulle kunna vara den bästa kameratelefonen i världen. Den nya läckan visar att Huawei förbereder en enhet med högsta kamerainställning i sin flaggskepp P-serie.

Läckan kommer från den populära tipsaren Evan Blass via sitt twitter sida och han har lagt upp en reklambild av den påstådda Huawei smarttelefonen. Det sägs reklambilden ha gjorts en av Huaweis kreativa avdelning och det som är ganska intressant är att bilderna visar att Huawei P-serien sannolikt kommer att innehålla en 40MP Leica sammansatt trippelkamera med 5x hybrid zoom. Det kommer också att finnas en 24MP kamera på framsidan.

Vi spekulerar på fallet, men denna nyhet visar att Huawei kommer ut med en ny smarttelefonen, från den tidpunkt som den kinesiska tillverkaren har inlet samarbete med Leica. Huawei verkar fokusera på att förbättra kamerakvaliteten i sina smartphones.

Bortsett från specifikationerna presenterar reklamen också några viktiga funktioner eller lägen som kameran kommer att få. Dessa funktioner inkluderar ett dedikerat ”Pro” nattläge som kommer att dra full nytta av den ”nya sensorn och optiken”, som själva sägs kunna klara ”100 procent mer ljus”. Då finns det Pro AI-kamerahjälp som kan göra saker som automatisk ”scenigenkänning” och ”autoramning” funktionerna kommer att hjälpa användaren att fånga varje ögonblick enkelt. Huawei jobbar ganska mycket på att utveckla denna mystiska smartphone.