LG V30 Signature Edition lanserad: Prisvärdare än Apple iPhone X

Medan vi ivrigt ser fram emot LG V30 + lanseringen den 13 december i Indien har LG nu meddelat en ny lyxig och mer premium version av LG V30 i Sydkorea. Den nya handenheten heter ”LG Signature Edition”.

LG V30 Signature Edition, telefonens specifikationer är nästan lika med standardvarianten. Det finns dock stora förändringar i den nya enheten. Jämfört med standardglaset på V30, får den nya modellen en keramisk platta av zirkonium, som sägs vara mycket mer reptålig.

Dessutom kommer Signature Edition med 6 GB RAM och 256 GB internt minne, istället för 4 GB som är på V30 och V30 +. Mobiltelefonen kommer att skickas med Android Oreo som förinstallerad. Enheten kommer att finnas tillgänglig i vit och svart färgalternativ.

Enligt företaget kommer LG att producera endast 300 Signature Edition enheter. Det är ett ganska lågt tal och det blir praktiskt taget svårt att få tag i en sån enhet.

Köparna kommer också att få två Bang & Olufsen headset tillsammans med handenheten, en Bluetooth och en trådbunden. LG har meddelat att försäljningen kommer att ske i slutet av månaden troligen från och med den 27 december enligt spekulationer.
Prissättningen? Den här smarttelefonen kostar en hel del cirka 1820 dollar (ungefär 15000 svenska kronor). Gissa om Apple iPhone X förlorar om att vara dyr.