Motorola Moto X4 visas i två bilder tillsammans med specifikationer

Homatelecom är en officiell distributör av Motorola Mobility och Lenovo i Iran, dom har avslöjat två bilder av vad som verkar vara Moto X4 smartphone. Den påstådda smartphone förväntas bli avslöjad på torsdag i veckan.

Den första bilden visar baksidan av den påstådda Moto X4 med sina dubbla kameror och M-logotypen. De två kameralinserna kan sitta i en horisontell design inuti ett cirkulärt kamerahus tillsammans med dual-LED-blixt. De tidigare bilderna på Moto X4 har visat att smarttelefonen har en blank yta. Den påstådda Moto X4 i dom nya bilderna som delas av Homatelecom tycks dock ha en matt finish. Mobiltelefonen har inte ingångar för anslutning av MotoMods tillbehör.

Motorola Moto X4

Den andra bilden visar smarttelefonen som sitter på ett stativ vid sidan av en broschyr i telefonen. Bilden visar ett kort som listar specifikationerna för den påstådda Moto X4. Det avslöjar att det kommer att bli en dubbel SIM-smarttelefon som kommer att få stöd för SIM-kort med nano-storlek och dubbel standby.

Den har en 5,2-tums IPS LCD-skärm som stöder en full HD-upplösning på 1 920 x 1 080 pixlar och en pixeldensitet på 424 ppi. Listan innehåller inte tydligt namnet på chipsetet som finns i telefonen. Det avslöjar dock att telefonen drivs av Cortex A53 okta-processor som har en 2,2 GHz. Det verkar som om smarttelefonen drivs av Snapdragon 630 chipset. Den har ett internt minne på 32 GB och det kommer att komma i 3 GB och 4 GB RAM-varianter.

Specifikationsbladet nämner inte någon annan lagringsmodell för Moto X4. Rykten har visat att Moto X4 också skulle vara tillgänglig i 64 GB-modellen. Det är troligt att Iran kanske inte får 64 GB Moto X4.

Den har 12-megapixel dubbla kameror på baksidan som är kopplade till funktioner som autofokus, beröringsfokus, ansiktsdetektering, panorama, automatisk HDR och full HD-videoinspelning vid 30 fps. Fronten på smarttelefonen har en 16 megapixel kamera som också stöder full HD-videoinspelning vid 30 fps. Den kommer att vara utrustad med ett 3000 mAh batteri.

Motorola har bekräftat att det skulle hållas en lansering av telefonen den 24 augusti i Brasilien. Spekulationer har det kommit ut att Moto X4 skulle bli officiell vid det kommande lanseringsevenemanget.