Ny läcka om badvänliga Samsung Gear Fit 2 Pro Surface

Samsung Gear Fit 2

En ny, förbättrad och vattentät Samsung Gear Fit släpps 2017?

Förra årets Samsung Gear Fit 2 är fortfarande en av våra favorit fitness gear. Du får mycket för pengarna och svårt att hitta billigare och bättre med samma finesser och AMOLED-skärm, inbyggd GPS och smarta meddelanden.

Men om du är en simmare som råkar prenumerera på Spotify kan den läckta Samsung Gear Fit 2 Pro vara ett ännu bättre alternativ. Den okända enheten har blivit läckt av VentureBeat, och det som visas är en enhet som gör några meningsfulla ändringar för att passa in till mer hardcore idrottare.

Jämfört med kärnversionen verkar Pro att likna mycket föregångaren – undantaget är karmarna på sidorna. De verkar krama kanterna på enheten noggrant, kanske i ett försök att bättre anpassa sig till utseendet på Samsung Galaxy Note 8.

Några saker som vi inte vet om denna nya Samsung bärbara är pris och release datum. Med tanke på den omedelbara lanseringen av Galaxy Note 8 skulle det vara bra att Pro lanseras bredvid den enheten. Det vill säga, om det inte lanseras vid sidan av den ryktade Samsung Gear Sport, Samsung Gear S4 eller den mystiska hybrid wearable som sägs vara på väg