Ny rapport bekräftar den kommande Samsung Galaxy Note 8

I en ny artikel som publicerats på VentureBeat har smartphone journalisten Evan Blass delat med oss specifikationerna för den efterlängtade Samsung Galaxy Note 8. Den nya rapporten bekräftar i grunden alla detaljer som avslöjades i en tidigare rapport som publicerades på samma webbplats, Samtidigt som det har lagts till några nya detaljer.

 

Galaxy Note 8 har en 6,3-tums Super AMOLED-skärm med böjda kanter på båda sidor och samma 1440 x 2960 QHD + upplösning i ett 18,5: 9 bildförhållande som Galaxy S8 och Galaxy S8 +. Dock känns skärmens hörn på Galaxy Note 8 mer kvadratiskt. Tack vare de små inramningarna på telefonens övre och nedre sida blir det mycket kompaktare än en traditionell smartphone med en 6,2 ”eller 6,3” display. Det mäter 162,5 x 74,6 x 8,5 mm, vilket gör det bara lite större än Galaxy S8 + när det gäller storlek.

 

Under skalet kommer Galaxy Note 8 att drivas av Samsungs egenutvecklade Exynos 9 8895-octacore chip i dom flesta marknader runt om i världen. I USA kommer phableten att drivas av Qualcomm Snapdragon 835 chipset. Medan Galaxy Note 8 inte kommer att bli kraftfullare än Galaxy S8, kommer den att skryta med överlägsen multitasking prestanda tack vare att den är utrustad med 6 GB RAM minnen. När det gäller lagring hävdar rapporten att Galaxy Note 8 kommer med 64 GB utbyggbart lagringsutrymme .

Galaxy Note 8 kommer att gå vidare för bildbehandling med två 12MP upplösningskameror på baksidan. Primärsensorn kommer att vara ihopkopplad med en f / 1.7 bländare, medan den sekundära teleobjektivet kopplas med en f / 2,4 bländare. Dubbelkamera systemet tillåter att Note 8 erbjuder 2x optisk zoom. Båda sensorerna kommer att vara optiskt stabiliserade, vilket verkligen är mycket imponerande. För att ta bilder på sig själv kommer phableten att erbjuda en 8MP framåtvänd kamera med en f / 1.7 bländare.

 

Att driva all hårdvara inuti kommer mobiltelefonen med ett batteri på 3300mAh och stöd för snabb anslutning såväl som trådlös laddning. Mobilen kommer också att vara IP68-certifierat för damm- och vattenmotstånd, precis som Galaxy S8-duoen. Ursprungligen hävdar rapporten att Samsung kommer att skicka Note 8 i Midnight Black och Maple Gold-färger. Dessa två färger följs av Orchid Gray och Deep Sea Blue. I Europa förväntas man börja leverera i september och kostar ungefär 1 000 euro. Samsung kommer officiellt att avslöja Galaxy Note 8 i New York City den 23 augusti.