Nya Samsung Galaxy S10 med 6,7 tums skärm och 5G-stöd kan vara pågång

Nya Samsung Galaxy S10Nya Samsung Galaxy S10

Medan vi kanske redan vet nästan allt som finns att veta om Samsungs tre ”stora” Galaxy S10 varianter, är det fortfarande oklart om en fjärde generations flaggskeppsmodell också finns i verk.

Någon har läckt ut på Twitter om Samsungs kommande version, som verkar ganska övertygad om att 6,4-tums Galaxy S10 + inte kommer att bli familjens ”toppversion”, och hävdar att Samsungs första 5G telefon har en ännu större skärm på 6,7 tum.

Ice Universe tycks säga att han på något sätt har fått tillgång till bilder med den här mystiska ”Beyond X” produkten, som beskriver sin 5G-logotyp som väldigt cool. Eller kanske har han redan sett den hemliga telefonen på riktigt, även om det känns mycket osannolikt.

Hur som helst, den påstådda insidan som han kan dela just nu har både front och bakmonterade ToF sensorer och har banbrytande 3D sensingsteknik som förmörkar Apples TrueDepth kamerasystem i komplexitet.

Förutom snabbare, mer tillförlitligt och exakt ansiktsigenkänning, kan dessa sensorer möjliggöra förhöjda verklighetsupplevelser på ”Beyond X” som ingen annan telefon i världen är kapabel till just nu.

Det skulle bekräfta tidigare skvaller av en quad kamera som sitter på baksidan av en Galaxy S10 variant, med antingen två eller tre framåtriktade blixtar också.

Tyvärr har en annan befintligt rykte i dagens tweet upprepat att den begränsade tillgängligheten till den här 5G telefonen som tros vara Galaxy S10. Men kanske Sydkorea och USA kommer helt enkelt att få det först, följt av andra marknader senare 2019. Samtidigt är prissättningen fortfarande i ovetskap, vilket kan vara det bästa. Du skulle inte vilja ha hjärtinfarkt strax innan jul?

Mobilskals tillverkare får emellertid informationen direkt från tillverkaren som Samsung, så att de kan vara redo att släppa produkterna vid lanseringen. Det är helt möjligt, men obekräftat att Olixar har byggt sina mobilskal på det. När Samsung Galaxy S10 skal börjat tillverkas och kommer ut på marknaden finns dom självklart att köpa hos skalsidan.se.