OnePlus 5T Star Wars Limited Edition: Biljetter till lanseringen sålda på 60 sekunder

OnePlus, den populära kinesiska smartphone tillverkaren har ännu en gång överaskat, biljetter till OnePlus 5T Star Wars Limited Edition lanseringen såldes på mindre än 60 sekunder. Biljetterna som gick live klockan 10:00 idag för lanseringen på IMAX Wadala i Mumbai på Paytm köptes av OnePlus fans och community.

Förutom vid den här händelsen kommer medlemmar i OnePlus gruppen att kunna uppleva OnePlus 5T Star Wars Limited Edition. Det tillhandahålls även gratis snacks och exklusiva OnePlus Star Wars varor inklusive t-shirt värda Rs. 999 (130kr) och bärbar dator väska Rs. 1.999 (260kr) och en exklusiv överraskning.

OnePlus 5T Star Wars Limited Edition är den senaste av OnePlus premium flaggskepp OnePlus 5T och har utformats uteslutande för OnePlus community och Star Wars fans i Indien.

Medan smarttelefonen i grunden förblir densamma som den vanliga, har Star Wars Limited Edition ett vitt färgschema med den röda Star Wars logotypen etsad på baksidan. Enheten har också en röd slider och svarta volymknappar. Dessutom kommer OnePlus förmodligen att anpassa programvaru anpassningar för att komplettera det anpassade färgschemat.

Tidigare i år hade OnePlus i Indien antydit ett eventuellt samarbete med Star Wars franchisen. Så denna produkt är i grund och botten ett resultat av partnerskapet.
Fans som missade att köpa biljetterna kan istället se lanseringen live på företagets dedikerade hemsida. Lanseringshändelsen kommer dock den 14 december kl 19.00 IST.