Rykten om Xiaomi Mi MIX 3 säger att den har kameror som iPhone X

Rykten har spridits om Xiaomi’s kommande telefoner för 2018. Det har nyligen rapporterats att Xiaomi kommer med Mi 7 och Mi 7 Plus samtidigt i mars 2018. Nu har vi en bild som visar den påstådda bakpanelen på Mi MIX 3 som publicerats på webbplatsen Weibo.
Det finns inget som bekräftar om bakpanelen som avslöjats i båda bilderna att den tillhör nästa års Mi MIX 3 flaggskepp. Det enda som gör att det tillhör den påstådda telefonen är närvaron av texten där det står ”Mi MIX DESIGNED BY XIAOMI.”

Utseendet på baksidan ser ganska likt som en Apple iPhone X tack vare utklipp för vertikala dubbla kameror. Den har också en utklipp för den bakre fingeravtrycksscannern. Nedan finns en annan bild som visar ett plastlock från bakpanelen från en Mi MIX 3.

Det är för tidigt att spekulera om designen och specifikationerna för Mi MIX 3, eftersom företaget nyligen har lanserat Mi MIX 2. Eftersom den ursprungliga Mi MIX koncepttelefonen och Mi MIX 2 kom i fullskärmsdesign är det troligt att Xiaomi fortsätter att använd samma typ av design på Mi MIX 3. Läckta bilder av prototyperna på den påstådda Mi MIX 3 som hade uppstått under föra månaden avslöjade att det skulle komma med nästan 100 procent mellanrum mellan kant och kant. Prototyperna föreslog att bakpanelen på telefonen kan innehålla alla sensorer och hörsel.

Rykten avslöjar information om Xiaomi Mi MIX 3 under de närmaste månaderna, men vi kommer att se mångat läckor på Xiaomi Mi 7 och Mi 7 Plus.