Samsung Galaxy Note 8

Galaxy Note 8 delar samma grund som Galaxy S8, men innehåller en sekundär foto lins som lägger till ett porträttläge som heter Live Focus.
Obs! S8 tar utmärkta bilder i nästan alla situationer, tack vare den större 1,4 mikron pixlarna och den ljusa linsen för att få ut det mesta av mörka scener. Samsungs nya bild bearbetning är lite mindre mättad och mer balanserad än Galaxy S7 men är fortfarande långifrån ”neutral” och lutar sig mest mot ”glädjande för ögat” istället det är inte ett problem, utan bara en kännetecken för Samsungs kameror. Galaxy S8 kantdetaljer och skärpning har förbättras mycket från förra årets model.

Galaxy Note 8

Kamerans app är fortfarande snabb att öppna och konsekvent, man har lagt till en massa fotograferingslägen och några snygga funktioner som förbättrar upplevelsen.

Medan den andra sensorn och objektivkombinationen inte är nödvändig, gör den dubbla OIS och porträttlägekombinationen den till en av de mest potenta kamera telefonen, och är ett bra alternativ till Pixel 2.
Galaxy Note 8 är en glädje att ta bilder med, speciellt eftersom den har ett så bra manuell läge.

Samsungs framåtvända kamera erbjuder också autofokus, vilket är en trevlig funktion som du inte hittar bland andra mobiltelefoner.