Samsung Galaxy S9 kan komma i en helt ny färg

Specifikationer och funktioner är bra, men när du plockar ut din smartphone ur fickan ser andra och dömer dig efter vad för färg du har på din mobiltelefon. Samsung kan ha en överraskning i butiken när Galaxy S9 enheten lanseras 2018.

Andra källor säger att företaget tänker på att lägga till ett lila färg som alternativ i segmentet för nästa år, tillsammans med den vanliga svart, blå och guldalternativen, så om du vill köpa något som sticker ut från vardagen så kanske du har ytterligare en färg att välja.

Om samma färg gick ryktet förra året för Samsung Galaxy S8, men i slutändan presenterades inte ett lila alternativ, tills vi faktiskt får bekräftelse från Samsung, är inget bestämt.
Många ryckten

Vi förväntar oss att se efterföljaren till Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus någon gång under första kvartalet år 2018, förra året Samsung avslöjade sina flaggskepps telefoner i slutet av mars och det är troligt att nästa års telefoner kommer att följa en liknande tidtabell.

Under skalet väntar vi på en Snapdragon 845-chipset eller ett uppgraderat Exynos-chip från Samsung, beroende på var i världen du köper den från, medan telefonens design kommer att överensstämma i stort sett med 2017 modellen.

Samtidigt kommer inramningarna sannolikt att bli ännu mindre, vilket innebär ännu mer skärmutrymme för visning och svepning. Ett helt nytt färgalternativ kan inte göra en stor skillnad för försäljningen, men om du funderade på att köpa telefonen kanske du har fler färgalternativ att välja mellan.