Tillbehör till iPhone

Tillbehör till iPhone

När iPhone lanserades 2007 (eller 2008 i Sverige) så revolutionerade den hela mobilbranschen. Mobiler gick från att vara klumpiga, tjocka och med massor av knappar till att idag se ut mer eller mindre som iPhone gjorde. En eller några knappar och en touch-skärm. Men trots alla kopior, och trots att Android vuxit rekordartat med en mångfald olika telefoner, är iPhone än idag den mest populära mobiltelefonen i Sverige. Om man räknar alla generationer av den så äger mer än var tionde svensk en iPhone. Vi har alltså över en miljon iPhones i lilla Sverige. Och det är inte svårt att förstå varför. Det finns därför också ett stort antal häftiga tillbehör till iPhone.

IPHONE HÖRLURAR

De hörlurar som medföljer iPhone är som regel bättre än de som medföljer iPod, och de räcker för de flesta. De håller faktiskt rätt bra ljudkvalitet. Problemet är att de är ganska hårda och därför obekväma. Många föredrar därför att köpa Apples egna in-ear hörlurar, men även där är komforten något lidande. Därför kan det vara en god idé att införskaffa hörlurar från ett känt märke, till exempel WESC.

UNIKA IPHONE PRYLAR

Tack vare att iPhone har blivit omåttligt populär kan man numera hitta rejält unika prylar till iPhone. Kort sagt saker som inte finns till någon annan telefon. Exempelvis finns det ställ, så man kan sätta upp mobiltelefonen och bekvämt lägga sig tillrätta för att titta på en film eller musikvide, oavsett var man är. Det finns också många högtalare som använder Apples egna standard för trådlös musik -AirPlay! Dessa tenderar att vara lite dyrare, men å andra sidan håller de mycket god kvalitet jämfört med andra bärbara hörlurar.