Varför är Google Pixel bästa kamera telefon

 

Efter många år av Nexus med bra och dåliga kameror levererade Google slutligen sitt löfte med Pixel och det gör det med liknande specifikationer som vi först såg i Nexus 6P och 5X. Du får inte OIS (optisk bildstabilisering) utan istället en 12MP-sensor med riktigt stora pixlar som kan ta in extra ljus och HDR + programvara som gör det extra att kombinera flera exponeringar tillsammans.

Bildtagningarna är snabba, det finns gott om detalj i ett stort antal ljusförhållanden, och Googles Auto-HDR + producerar bilder med utmärkt dynamiskt intervall i situationer där många rivaler tappar poäng. Färgerna är klara, men inte överdrivna mättade och även i utmanande ljusförhållanden, såsom mörka restauranger på natten, bevaras en bra mängd detaljer och färgdetaljer.

 

Pixel erbjuder inte många fotograferingslägen eller många alternativ i kamerans gränssnitt, men det spelar ingen roll för de flesta, slutresultatet när du trycker på slutarknappen visar Google Pixel att telefonen går att gämföra med dom dyrare telefoner som har många fler funktioner. Bilderna är skarpa med precis rätt mängd färg och när ljuset är minimalt lyckas det ändå ta jämna kort ändå. Det är otroligt imponerande vad Google kunde göra i Pixel telefonen och resultaten är till din fördel varje gång du startar kameran.