Den fantastiska Solar Red HTC U11 går nu att förbeställa

HTC U11 har en riktigt snygg design, med ett kurvigt glasskal och en tvåtonig finish, men det överlägset mest imponerande i HTC’s färgschema är Solar Red, och det var inte tidigare tillgängligt.

Men nu är det, i alla fall för förbeställning i USA, med samma pris på $ 649 ca 6.000:- svenska kronor, samma pris som telefonens andra nyanser. Realese datum är satt någongång i juli.

Det finns information ännu om eller när Solar Red HTC U11 kommer att släppas i Storbritannien eller Australien, men förhoppningsvis ser vi det snart, och med samma pris på £ 649 / AU $ 999 som de andra färgerna.

Men vad är så bra med den solröda nyansen? Du kan spegla dig själv på telefonen, men väsentligen ändras det från ett pulserande rött till ett glänsande guld beroende på vinkeln du ser på den, vilket ger en mer dramatisk förändring i skuggan än de andra HTC U11-färgerna som erbjuds.

Om du ska köpa HTC U11 är det förmodligen p.g.a färgen, men med så många bra telefoner att välja från i år kanske du vill vänta på vår fullständiga recension först.