HTC U11

HTCs 2017 flaggskepp, U11, splittrar skillnaden mellan Pixel och Galaxy S8. Liksom Galaxy S8 har den en 12MP-sensor med 1,4-mikron pixlar och en f / 1.7-lins. HTCs kamerappapp är enklare och lutar lite mot Googles. U11: s kamera erbjuder avancerade fotograferingslägen till exempel, men inga filter eller något av det här slaget kan komma i vägen.
När det gäller fotokvalitet enligt DxOMark Mobile får HTC U11 90 poäng, men beviset finns i bilderna den här mobilen konkurrerar absolut med topptelefonerna som släpptes år 2017. HTCs fortsatta fokus på exakta bilder är på spel här och ger dig tagna bilder som försöker vara sanna mot scenen, men reproducerar dem med bara en liten touch och massor av skärpa och klarhet.

Vad tänker vi: U11 erbjuder en övergripande kameraupplevelse med utmärkt fotokvalitet och extra funktioner utan att vara överväldigande.
En sak till: Vi rekommenderar starkt att köpa U11 som är upplåst det fungerar hos alla operatörer.

Vår Slutsats är:
Google har fortfarande den bästa kameran när det gäller fotokvalitet, men den följs noggrant av tre andra telefoner som alla har sina egna förmåner. Galaxy S8 är snabb och funktionell, LG G6 har dubbla kameror och HTC erbjuder en fin blandning av funktioner och kvalitet.