IPhone 8 Releasedatum, nyheter och rykten

Apples 10-årsjubileum iPhone förväntas ha stora förändringar
Enligt rykten förväntas iPhone 8 att release datumetkommer vara mindre än sex månader från och med nu, den kommer att släppas på iPhone’s tioårsdag. Det ryktas att designen kommer att vara den stora förändringen. Vi har inte sett ett helt nytt utseende på tre år, så förbered dig för att bli överaskad. Det vi undrar mest är namnet: iPhone 8, iPhone X eller iPhone Edition, istället för bara iPhone 7S och iPhone 7S Plus. Detta är en stor uppdatering för Apple och dess namn förtjänar ett jättesteg.

Varje iPhone 8 rykte ger oss verkligen en känsla att Apple överblickar sin telefon med minst en premium design. Vi sorterar igenom alla nyheter här på MobilWebben för att leverera fakta och skära ner på falska spekulationen.
IPhone 8 Releasedatum är den rutinmässiga iPhone, enligt rykten förväntar vi oss att vara densamma varje år, men Apple kan göra något annat också. Apple har lanserat en ny iPhone i september varje år sedan iPhone 5 under 2012, därför tror vi samma blir för iPhone 8.

IPhone 8 kan avvika från denna plan genom att lansera lite senare (kanske starx före jul) med den största förändringen för Apple smartphone på flera år.

En annan källa tror att iPhone 8 produktionen är två månader efter schemat, vilket kan innebära förseningar eller lagerbrist.

Hetaste läckor:
En böjd AMOLED-skärm
En 5,8-tums kant-till-kant skärm
Ingen hemknapp

IPhone 8-skärmen kan radikalt förändras i storlek och form och det är dags för något större och snyggare än iPhone 6 och 6 Plus displayen.

Den stora rykten är att iPhone 8 kommer ha en böjd AMOLED-skärm istället för en vanlig platt LCD-panel, enligt analytikern Ming-Chi Kuo. Vi har alla sett böjda AMOLED-skärmar i Samsung Galaxy S7 Edge och den ännu större Samsung Galaxy S8 och Galaxy S8 Plus.

Vem ska hjälpa Apple att trycka alla dessa extra pixlar? Samsung sägs leverera OLED-skärmarna som har kört över Sharp’s avdelning som tillverkar sådan skärmar, som en gång ryktade för få jobbet om att leverara sådana skärmar till Apple iPhone. Samsung kan leverera flera böjda skärmar i tid än Sharp.
Bara för att klargöra du kanske inte ser dom fina nya OLED-skärmen på alla iPhone 2017-modeller på grund av leveransproblem. Således kan Apple inkludera det på bara en iPhone 8-version.
Beroende på hur allt går med Samsung, kommer Apple sannolikt att reservera AMOLED-skärmen bara för iPhone 8 Plus eller någon annan model steg högre t.ex. 8 Plus Edition, som kommer locka dig till att köpa den mer istället för den mindre varianten iPhone 8.


iPhone 8 design

Ett böjd glas på baksidan istället för aluminium
Mindre modeller kanske inte förändras lika mycket

IPhone 8 kamera och AR funktioner

En vertikalt orienterad dubbelkamera
Reality funktioner
3D-kameror
IPhone 8 batteri

Trådlös laddning – äntligen
Snabb laddning
Två batterier
IPhone 8 andra funktioner

En irisskanner
En smart kontakt
Ny avkänningsteknik

Tänk på att det fakta vi skriver bygger på rykten och spekulationer, det kanske inte stämmer med verkligheten. Vi kommer att skriva mer om den senaste iPhone när vi fått mer information om specifikationer.