LG Q6 kommer att presenteras den 11 juli

För några dagar sedan fick vi reda på att den beryktade LG G6 Mini faktiskt skulle bli såld som LG Q6, genom en rapport som också tack och lov detaljerade några av telefonens specifikationer.

Idag har LG börjat skicka ut inbjudningar till en händelse i Polen den 11 juli, under vilken Q6 kommer att göra sin debut. En presentation av inbjudan nämner inte handenheten direkt, men har den ganska spännande ”#LGBarbeQ” hashtagat som du kan se. Vad kan ”Q” möjligen stå för, undrar du?

 

Svaret ligger i en ovanlig inbjudan av LG, som visas nedan och även om du inte talar polska har du tydligt inga problem med att läsa av Q6-namnet som finns på inbjudan.

 

 

Det enda som inte är tydligt för tillfället är om den här händelsen i Polen är där för att Q6 kommer göra sin globala debut eller om det kommer att meddelas ännu tidigare och det här är bara dess introduktion till den polska marknaden. Men vi kommer att få reda på det snart.

Q6 bör levereras med en 5,4-tums 18: 9 pekskärm, vilket håller det långsträckta bildförhållandet som debuterades i G6. En enda 13 MP kamera kommer att vara på baksidan, och Q6 kommer med 3 GB RAM.