Nokia 8 Läckta kamera bilder och funktioner

Nokia 8 är i nyheterna igen, den här gången har vi hittat skärmdumpar av enhetens kamera gränssnitt som visar oss vad som är möjligen designen och vi kunde fortfarande ta tag i ett par funktioner från bilderna. Bilderna krediteras för att ha laddats upp på Kinas Baidu, notera också att ett bra antal läckta bilder om Nokia har kommit från Kina och alla är inte trovärdiga. Kina är bland dom första som kommer att få flaggskeppet när den är officiellt släppt. Avtäckningen kommer sannolikt att vara i Kina innan den sprids till andra regioner.

 

Den viktigaste funktionen vi har snappat från dom läckta bilderna är kamerans gränssnitt, det är så att Nokia 8 verkligen har dubbla kamerainställningar och de två kamerorna kommer att vara en monokrom sensor och en RGB-sensor. Ordningen på ikonerna på menyn tycks indikera att endera sensorn kan fungera singel och i ett dubbelkamera arrangemang. Användare kommer att ha möjlighet att välja RGB, dubbellins eller Monokrom från inställningsmenyn för nedrullningskamera innan du tar bilden.

Dessutom visar det andra fotot närvaron av ett dubbelkamera läge där du använder bak och frontkamerorna för att skapa en collage i realtid. Detta är inte en ny funktion men är inte närvarande på alla dubbla kamera Android telefoner så det är trevligt att Nokia 8 kommer att få den. Andra funktioner är ganska grundläggande, som självutlösare, HDR-läge och flashinställningar.

 

Som en påminnelse förväntas Nokia 8 med en 5,7-tums 2K-skärm med en Qualcomm Snapdragon 835-processor som driver den samt 4 GB / 6 GB RAM och 64 GB utökat internt minne. Den dubbla bakre kamerainställningen består av en 12MP huvudsensor och Zeiss optik. Enheten förväntas också komma med ett 3000mAh-batteri och kommer att köra Android 7.1.