OtterBox Defender Case

OtterBox Defender Case är ett mycket populärt fodral som finns till båda iPhone och iPad. Populariteten kommer av det gedigna skyddet som OtterBox Defender Case erbjuder. Fodralet har hela tre lager skyddande material mellan omvärlden och din iPhone, vilket ger ett av de bästa skydden som går att finna på marknaden.

Innerst finns ett tunnt transparent membran som skyddar skärmen. Det behövs alltså inget display-skydd med det här fodralet. Lager nummer två är ett hårt polykarbonatskelett. Polykarbonat är en typ av plast (termoplast) som utmärker sig med extrem hållbarhet. I andra sammanhang kallas det ofta för ”okrossbar plast” och används i exempelvis flygplansfönster. Till skillnad från plexiglas är polykarbonat dessutom något böjligt.

Lager nummer tre är ett tunt hölje av silikon, som skyddar mot skakningar och stötar. Över kontakter finns håll utskurna ur silikonet, men med små flärpar som går att stänga igen. Detta gör att fukt får svårare att tränga sig in i telefonen.

OtterBox Defender Case bälteshållare

Tillsammans är de tre lagren ett ordentligt skydd för din omtåliga telefon. OtterBox skickar även med en hållare som du kan knäppa fast i bältet.

Finns i färgerna Svart, Blå, Rosa/Vit, Röd/Svart och Vit.