Samsung Galaxy A9 Star Pro kamerakonfiguration avslöjat

I år såg vi utgåvan av den första tredubbla bakre kamera smartphone som finns i Huaweis P20 Pro. Fler tredubbla bakre kameratelefoner har släppts efteråt men vissa tillverkare är beredda på att ställa in en ny rekord genom att släppa en telefon med fyrdubbla bakre kamerasystem. Samsung är ett av dessa företag med sin Galaxy A9 Star Pro.

Galaxy A9 Star Pro kommer med fyra kamerasensorer på baksidan, en kamera mer än Galaxy A7 (2018). Evan Blass har delat ett foto som visar alla fyra kamerorna och deras konfiguration.

Galaxy A9 Star Pro kommer att ha sina fyra bakre kameror i rad vertikalt på vänster sida. Den första kameran är en 8MP f / 2.4 120 ° ultravågssensor. Nedan är det en 10MP f / 2.4 telekamera med 2x optisk zoom. En 24MP f / 1.7 kamera följer och sist kommer en 5MP f / 2. djup kamera. Alla fyra kameror delar ett enda hus och under dessa är en dubbelton LED-blixt.

 

Bilden visar också att telefonen kommer med en fyrkantsformad fingeravtrycksskanner som sitter i mitten. Det finns en knapp till vänster men vi är inte säkra på om det är strömbrytaren eftersom det inte är Samsungs stil. Vår gissning är att det är en Bixby-knapp. Volymknappar är till höger men vi kan inte berätta om det finns en annan knapp under den.

Galaxy A9 Star Pro är planerad att lanseras i morgon. Den kommer att ha en 6,28 tums AMOLED FHD + skärm, en Snapdragon 660-processor och ett 3720mAh-batteri.