Samsung Galaxy S10 Lite kan komma med exklusiva färger

Samsung Galaxy S10 Koncept

Samsung Galaxy S10 Lite koncept

Sent i oktober rapporterades att Samsung äntligen hade valt de sex färger som kommer att användas på nästa års Galaxy S10 serie. Men om en ny rapport stämmer från SamMobile verkar det som att vissa färger kommer att vara exklusiva för den så kallade ”lite” modellen.

För de som undrar, är det sex färger som Samsung har valt och det är svart, vit, blå, grön, gul och röd. Enligt den senaste informationen kommer Galaxy S10 Lite att vara tillgänglig i alla dessa färger. De två sista kommer dock att vara exklusiva till den billigare modellen.

Konsumenter som är intresserade av den vanliga Galaxy S10 modellen kommer att behöva leva med antingen svart, vit, blå eller grön. På samma sätt förväntas kunder som hoppas att förvärva den större Samsung Galaxy S10 + för det är dom färgerna som gäller även den.

För närvarande är färgalternativen för den kommande 5G Galaxy S10 + helt oklara. Men som tidigare avslöjats, tros Samsung också för att förbereda en keramisk variant av Galaxy S10 +. Denna premiummodell, enligt ny information, kommer att finnas tillgänglig i de mer traditionella svarta och vita färgerna.

Bortsett från det bredare färgområdet, kommer Galaxy S10 lite att ha några andra faktorer. Till exempel kommer Samsung att återinföra plattskärmsdesignen till sin flaggskepp serie. Utöver detta kommer modellen att ha bara två bakre kameror medan de andra modellerna kommer att ha antingen tre eller fyra. Slutligen förväntas ett lägre RAM minne och ett betydligt mindre batteri.

Samsung Galaxy S10 + förväntas ha en skärmstorlek på 6,4 ”medan Galaxy S10 får en 6,1” display. Samtidigt kommer S10 Lite med en mindre 5,8 ”som är lika stor som den nuvarande Galaxy S9.

Innan enheterna förväntas släppas tidigt nästa år har ett par mobilskal läckt ut online vilket ger oss en grov uppfattning om vad S10 och S10 Lite kan se ut. Tillbehör till Samsung Galaxy kommande modeller kommer att finnas hos Skalsidan som säljer mobiltillbehör när mobiltelefonen släpps.

Samsungs Galaxy S10 Lite SM-G970F specifikationer

GALAXY S10 LITE SM-G970F
ALLMÄN INFORMATION
Modellnamn
Galaxy S10 Lite
Modellnummer
SM-G970F
FYSISKA SPECIFIKATIONER
OPERATIV SYSTEM

NETWORK
Endast WiFi: Nej

SKÄRM
S Pen Support: Nej

PROCESSOR

MINNE
SSD: Nej
eMMC: Nej

SENSORER
AUDIO OCH VIDEO

KAMERA
Huvudkamera – Flash: Nej
Framkamera – Blixt: Nej
Huvudkamera – Autofokus: Nej
Framkamera – Autofokus: Nej

ANSLUTNING
ANT +: Nej
MHL: Nej
Wi-Fi direkt: Nej
DLNA Support: Nej
NFC: Nej

BATTERI
Avtagbar Nej
Snabb laddning Nej