Samsung Galaxy S7

Samsungs flaggskeppstelefoner, S7 och S7 Edge, har exakt samma kameror i dem och de är bland de bästa tillgängliga just nu. Fokushastigheten är snabb, vilket är viktigt för att fånga spontana ögonblick eller rörliga scener. Kamerans app kan lanseras snabbt och det är lätt att använda.

Huvudkameran är på 12 megapixlar och har en f / 1.7-bländare. Det finns också stöd för optisk bildstabilisering, autofokusfokusering och HDR. Du kan spela in 4K-video med 30 bilder per sekund eller full HD med 60 bilder per sekund. Selfie-kameran är respektabel på 5-megapixel.

Dom automatiska inställningarna ger i allmänhet ett bra resultat, men det finns ett Pro-läge för fotografer som vill ha mer kontroll. Lågt ljusprestanda är en riktig styrka. Samsungs kamera fångar skarpa bilder med mycket detaljer, även i svagt ljus eller inomhus.
När det gäller svagheter är bilderna på den varma sidan och kan vara övermättade ibland och ser lite mindre realistiska ut än många av dom andra telefonerna.

Galaxy S7 / Edge kan dock vara stolta med att vara den bästa kameratelefonen i branschen. En stor konkurrent till iPhone 7 Plus. Den är utmärkt och gör dig inte besviken.