Samsung Galaxy S8 Har en extremt iterativ kamera

Samsungs nya Galaxy S8 (och den större Galaxy S8 +) har en extremt iterativ kameraupplevelse från Galaxy S7, men när du kommer från en bra kameratelefon som tidigare är det lätt att se varför. Det här är fortfarande en 12MP-kamera med 1,4-mikron pixlar och en f / 1.7-lins, som många andra mobil specifikationer som är starka under 2017. Det som ändrats är Samsungs bearbetningsprogram.

Galaxy S8 tar fantastiskt bra bilder i nästan alla situationer, tack vare dom större pixlarna och den ljusa linsen som framhäver det mesta av dom mörka bilderna. Samsungs nya bearbetnings program är lite mindre mättad och mer balanserad än Galaxy S7.

Kamerans app är fortfarande snabb att öppna och ta bilder samt att det har laggts till en massa fotograferingslägen och några snygga funktioner som förbättrar upplevelsen.

Alla skulle gärna vilja ta bilder med Galaxy S8, det är svårt att hitta fel i telefonens kamera. Samsungs främre kamera erbjuder också autofokus, vilket är en trevlig funktion som du inte hittar på många andra mobiltelefoner.